Takaisin ylösarrow_upward
Kansiossa ei ole tuotteita.

Työkalupussi - Genius Bucket Plus työkalukori - BEAL

Sähkönumero
64 330 39
Yleisnimi ja tuotesarja
Tekninen nimi
Genius Bucket Plus työkalukori
Pitkä tuotenimi
20L. Kaksi kantolenkkiä. Kiinnityspisteet työkalupusseille ja työkaluhihnoille
GTIN-koodi
3700288265616
ETIM-luokka
Kuva 1/
Toimittajan tuotekoodi
BSAC.GTB
Toimittajan tuotekoodi 2
Toimittaja / Tuotemerkki
20 litrainen tilava työkalusäkki porakoneen, kulmahiomakoneen, ruuvien, muttereiden jne. kuljettamiseen. Suunniteltu vaativaan ammattikäyttöön. Twist and Hold -rakenteen ansiosta menee pienen kiertoliikkeen tekemällä litteäksi erittäin pieneen tilaan varastointia ja kuljetusta varten sekä avautuu pystyyn tukevaksi itsestään seisovaksi koriksi.  
 
Yläreunaa kiertää sisä- ja ulkopuolella yhteensä 16 vahvistettua kiinnityslenkkiä, joihin voidaan kiinnittää Beal Air-Leash ja Super Leash -työkaluhihnoja ja Tool Bucket, Long Tool Bucket ja Glass Bucket -työkalupusseja sekä Attact Tool magneettilevyjä työtehtävän tarpeiden mukaan. Kaksi suurikokoista nostolenkkiä: Pitkä, säädettävä ja pehmustettu hihna olalla kantamiseen ja lyhempi pinnoitettu vaijerilenkki köydellä tapahtuvaan taljaamiseen esim. köysityöskentelyssä. Lenkkien murtolujuus vähintään 100 kg. Maksimi työkuorma 50 kg. Molemmat lenkit varustettu pikakiinnityksillä, joten ne ovat helppoja irrottaa kun niitä ei tarvita. 
 
Materiaali ultraäänihitsattu erittäin kulutuskestävä PVC. Jäykällä muovilevyllä vahvistettu pohja, jossa sadeveden tyhjennysreikä. Ulkopinnat ovat likaa hylkivä mustaa ja sisäpinnat keltaista, joka helpottaa varusteiden löytämistä ja näkemistä. Korkeus 40 cm. Halkaisija 32 cm. Paino vain 920 g. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. 
 
Lisävarusteet: 
Bucket Hat suojakansi: BSAC.BH 
Genius Simple työkalutasku 2,5L: BSAC.G 
Glass Bucket työkalupussi: BSAC.GLB  
Air-Leash työkaluvarmistin: BAL 
Super Leash työkaluhihna: BALS  
Attrac’Tool työkalukiinnitin: BAAT

Tuotteen koodit

Mittatiedot

Logistiikkatiedot

Muut tiedot

Tukkujen myyntiohjelmassa

Onninen
SLO

Tarvitset myös näitä tuotteita

(kansio on tyhjä Näytä Tuotekansio)
Näytä:
settings
-
Sähkönroarrow_drop_up Yleisnimi ja tuotesarjaarrow_drop_up Tekninen nimiarrow_drop_up Toim. tuotekoodiarrow_drop_up Toimittajaarrow_drop_up Tuotemerkkiarrow_drop_up