Air-Leash tool lanyard
Incl. 3 tool attachment loops


Download original file
1_Beal_Air-Leash.jpg
No english product description available. Finnish description: 
 
Valjaisiin tai housuihin helposti liitettävä työkaluhihna, joka mahdollistaa turvallisen työskentelyn jopa 150 cm päähän ja työkalujen ja tarvikkeiden kuljettamiseen ilman riskiä niiden pudottamisesta. Toimitus sisältää venyvän spiraalin ja kolme iskunkestävällä pikasoljella varustettua kiinnityslenkkiä työkaluille. Suunniteltu ammattilaisille työkäyttöön. Parantaa alapuolella työskentelevien työturvallisuutta ja tehostaa työskentelyä. Erityisen käyttökelpoinen Beal Tool-Bucket työkalutaskun (tuotenro SAC.TB) kanssa.  
 
Työkaluvarmistin koostuu kahdesta osasta: Venytettävä spiraali (venyy jopa 300 %), ja pikasoljella varustettu irrotettava työkalujen kiinnityskappale, jonka pää kiinnitetään työkaluun leivonpääsolmulla ja varmistetaan integroidulla kiristyssoljella. Kiinnityskappaleen sivussa olevan muotoillun ja vahvistetun lenkin ansiosta työkalu voidaan kiinnittää valjaiden lantiovyöhön sopivasti saataville esim. sulkurenkaalla. Pikasoljellisia työkalujen kiinnityslenkkejä on kolmen toimitukseen sisältyvän lisäksi tilattavissa erikseen, jolloin tarvittavan työkalun vaihtaminen hihnan päähän on nopeaa ja työskentely tehokasta, kun kaikkiin työkaluihin on kiinnitetty oma päätylenkki. 
 
Kiinnitettävän työkalun maksimipaino 500 g, jolloin sallii putoamiskerroin 2 pudottamisen työkalulle (eli työkalua käytetään suoraan kiinnityspisteen yläpuolella pudottamishetkellä). Pituus sisään vetäytyneenä 45 cm. Pituus venytettynä (tai 500 g painolla) 150 cm. Spiraalin materiaali eristepinnoitettua teräsvaijeria. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. 
 
Tiesitkö, että tällainen varuste on käytännössä pakollinen työskenneltäessä putoamisvaarallisisissa olosuhteissa?  
LISÄÄ TIETOA: 
Valtioneuvoston asetus työvälineiden turvallisesta käytöstä ja tarkastamisesta (12.6.2008/403), 4 luku: Korkealla tehtävän työn turvallisuusvaatimukset, 31§ Köysien varassa liikkuminen ja työskentely, kohta 4 sanoo: "Työntekijän käyttämät työvälineet ja muut tarvikkeet on kiinnitettävä työntekijän turvavaljaisiin tai istuimeen taikka ne on kiinnitettävä jollakin muulla sopivalla tavalla". 
Pictures


Brand Beal
Product Reference BAL
Future Recommended Retail Price VAT24% 41.95
GTIN/EAN 3700288256881
Product Group Fall Protection and Climbing - Packs and tool carrying - Tool leashes and holders
Brutto Weight(kg) 0.094
Net Weight(kg) 0.07
Wholesale pack qty 10
Electrical number 6414473
CN-Tariff Code 39269097
Warranty (Months) 36
UNSPSC 53121705
Country of Origin KH
Replacing Product 814710010170
Replaced product AL
Classification Work Tactical
Vandernet.com visibility No
Sales pack height (mm) 150
Sales pack width (mm) 150
Sales pack depth (mm) 30


Open as new window