Vaihtoventtiili TLF-dB

249841

Fresh TLF-dB vaihtoventtiili asennuslevyllä. Se on tarkoitettu päivittämään vanhan ääniävaimentavan Fresh dB-korvausilmaventtiilin sisäosa.

Muotoilunsa ansiosta vedoton

Jatkuvaan ilmanvaihtoon

Suojattu kondensaatiolta

Tarvittaessa säädettävissä

Useita suodatinvaihtoehtoja lisätarvikkeena.

Raitista ilmaa vedottomasti. TLF-dB vaihtoventtiili on suunniteltu korvaamaan vanhat Fresh dB-venttiilit, joissa on ääniä vaimentava kanava. Tämä TLF-dB vaihtoventtiili on aivan vastaava kuin TLF-vaihtoventtiili (249833/8823519), mutta dB-mallissa on valmiina asennuslevy peittämään dB-kanavan ison läpivientiaukon. Voit päivittää venttiilin uuteen yksinkertaisesti vain vaihtamalla vanhan sisäosan uuteen ja vedottomaan TLF-dB korvausilmaventtiilin sisäosaan eli vaihtoventtiiliin. Voit säilyttää vanhan dB-kanavan ja ulkosäleikön. Sopii myös lattialämmitystaloihin edistyksellisen puhalluskuvionsa ansiosta. Jatkuvaan ilmanvaihtoon tarkoitetun seinäventtiilin sisäosa (osa, joka näkyy huoneen seinällä). Myyntipakkaus sisältää venttiilin sisäosan vakiosuodattimella ja kondenssieristepaloilla, sekä kanavayhteet Ø81 ja Ø98 mm kanaviin. Optimaalisen suodatustuloksen saat lisäämällä FlimmerFilter tehosuodattimen venttiiliin. FlimmerFilter suodattaa tehokkaasti siitepölyä, suodatusluokka on EU8. FlimmerFilterin saat jälleenmyyjiemme kautta. Venttiilin käyttö Sisäventtiilissä on kondensaatiolta suojaava rakenne, vakiosuodatin ja portaaton ilmavirran säädin, joka sijaitsee sisäventtiilin alaosassa kannen alla. Puhalluskuvio on suunniteltu erityisesti sopimaan lattialämmityksen kanssa. Ilma ohjautuu ylös ja sivuille. Raitisilman sekoittuminen huoneilmaan on erittäin tehokasta, jo 20 cm päässä venttiilistä kylmä ulkoilma on saavuttanut miellyttävän lämpötilan. TLF-dB vaihtoventtiili on tarkoitettu korvaamaan olemassa olevan vanhan dB-venttiilin sisäosan (seinällä näkyvä osa). Voit säilyttää vanhan dB-kanavan ja ulkosäleikön. Yhdistä vaihtoventtiili kanavayhteellä Ø81 tai Ø98 mm riippuen vanhan läpivientiputken mitasta, yhteiden pituus on 33 mm. HUOM.: Tarkistathan, että olemassa olevan kanavan pää tulee läpivientiaukon suulle ihan seinän tasalle, että venttiilin sisäosan yhteen pituus 33 mm riittää! Jos väliin jää rakoa, tuloilma pääsee rakenteisiin, mikä ei ole hyvä. Venttiilin ilmavirtaa voidaan säätää tai se voidaan sulkea kokonaan liikuttamalla liukusäädintä etukannen alla. Asennus / sijoitus Venttiili on tarkoitettu asennettavaksi makuu- tai olohuoneeseen. Suositeltava sijainti on korkealla seinässä ja mikäli asunnossa on lämpöpatteri niin sijoitus mieluiten patterin yläpuolelle. Näin saavutetaan miellyttävin ilman virtaus huoneeseen. Fresh TLF-dB soveltuu erinomaisesti käytettäväksi myös lattialämmityksen kanssa ainutlaatuisen puhalluskuvionsa ansiosta. Huolto Varmistaaksesi hyvän ilmanlaadun ja -virtauksen tulee venttiilin suodatin vaihtaa/puhdistaa 1-2 kertaa vuodessa. Vakiosuodattimen voi pestä laimeassa pesuvedessä. Siitepölysuodatin vaihdetaan aina uuteen. Suodatin löytyy venttiilin kannen alta.
expand_more

Tuotenumerot

Tuotenumero:
249841
EAN 13:
7318112498411
ETIM:
EC010079

Mittatiedot

Kanal dimension nominal Ø:
80 mm
Tuotteen leveys:
180 mm
Tuotteen korkeus:
180 mm
Tuotteen syvyys:
74 mm
Tuotteen paino:
0.27 kg

Toiminnot ja ominaisuudet

Toiminnot:
Suodatin, Kondensaatiosuoja
Asennuspaikka seinä/katto/:
Ulkoseinä
Pinta:
Matta
Väri:
Valkoinen
Materiaali:
Muovi
Muovimateriaalin tiedot:
ABS, PS
  • Yhteensä: 2
  • Yhteensä: 2

Cookie Settings 

This site tracks visits anonymously. Close this dialog to confirm you are happy with that, or find out more in the Cookies and privacy policy, click here.