Turvallisen valaisemisen puolesta

Sähkö-Jokisen missiona on tielläliikkujien turvallisuuden parantaminen. Tämän tavoitteen olemme saavuttaneet tekemällä ensiluokkaisia ulkovalaistustuotteita asiakkaidemme tarpeisiin.

Tuotteiden taustalta löytyy uraauurtavaa suunnittelua ja uusimpien teknisten ratkaisujen hyödyntämistä. Samalla olemme myös nousseet yhdeksi alan edelläkävijöistä.

Ota yhteyttä

Pylväät kaikille teille

Sähkö-Jokisen ensiluokkaiset pylväät valaisevat teitä ja turvaavat tielläliikkujia sekä maamme rajojen sisä- että ulkopuolella. Asentajaystävälliset turvapylväämme pelastavat henkiä – todistetusti.

Jalustat kaikille pylväille

Laadukkaatkin pylväät tarvitsevat tuekseen Sähkö-Jokisen laadukkaan jalustan. Valikoimistamme löytyy kestäviä jalustaratkaisuja jokaiseen pylväsmalliin sekä kaikkiin tarpeisiin ja erilaisiin olosuhteisiin.

Lataus­tuotteet sähkö­autoille

Toimitamme ja räätälöimme tuotteita voimakkaasti kehittyvään sähköautojen latausinfraan. Tarjoamme useiden eri laitevalmistajien latausyksiköihin pylväät, seinäkiinnikkeet, adapterit, jalustat ja törmäyssuojakaaret.

SafeCity – turvaa kaupunkien keskustoihin

SafeCity on konsepti, jonka tarkoituksena on parantaa kaupunkialueiden liikenneturvallisuutta KAPU®-turvapylväitä hyödyntämällä. Haluamme tuoda turvapylväät yhä vahvemmin valtateiden varsilta mukaan kaupunkien keskustoihin, joissa liikennemäärät ovat suuria ja vakavia onnettomuuksia tapahtuu valitettavan usein. 

Konseptin kustannustehokkuus ilmenee parhaiten siten, että pylvään katketessa jalusta säilyy ehjänä – kallista maanrakennuskalustoa ei siis tarvita jalustan vaihtamiseksi. Riittää, että pelkkä pylväs uusitaan.

Tuhansia törmäyksiä, nolla vakavaa vahinkoa

KAPU®-malliston turvapylväät pelastavat henkiä ja ehkäisevät myös vakavien vammojen syntymistä. Turvapylväisiimme on törmätty aikojen saatossa tuhansia kertoja ilman ainoatakaan henkilövahinkoa. Se on asia, josta olemme suunnattoman ylpeitä.

Pylväitä ja autoja saa aina uusia, mutta jokainen ihminen on ainutlaatuinen. Siksi sinun ja läheistesi pääsy ehjänä kotiin on meille sydämen asia.

Modupole-älypylväät

Jatkuvasti kehittyvä teknologia muuttaa kaupunkiympäristöä nyt ja tulevaisuudessa. Älykkäät, keskenään kommunikoivat ratkaisut tuovat ympäristöön ja ihmisten elämään lisää helppoutta ja turvallisuutta uusilla toiminnoilla ja palveluilla.

Sähkö-Jokisen Modupole-älypylväät ovat osa tätä kehitystä.

Tutustu KAPU-HE-törmäystestiin

Palkittu autourheilija Joni-Pekka Rajala testaa oheisella videolla, kuinka KAPU-HE-turvapylväs suojelee autoilijan ja matkustajien turvallisuutta törmäystilanteessa.