Etusivu

Palovaroittimet

NORDIC 10Q Optinen palovaroitin kiinteällä paristolla 10v Takuu

 

 

 

 

 

Turap Palontorjunta on paloturvatuotteisiin erikoistunut maahantuoja ja tukkukauppa, joka on perustettu 1984. Tuote- ja palveluratkaisumme soveltuvat erityisesti pieniin- ja keskisuuriin kiinteistöihin, kuten taloyhtiöt, majoituslaitokset, maatilat, kirkot, omakotitalot, mökit, teollisuusrakennukset jne.

Me tarjoamme joustavia ja luotettavia paloturvallisuus tuote- ja palveluratkaisuja taloyhtiöille, yrityksille, julkiselle sektorille, maatalouteen, koteihin ja kesämökkeihin sähkötukkujen ja jälleenmyyjiemme kautta ympäri Suomen.

Valikoimaamme kuuluvat: paristokäyttöiset palovaroittimet, sähköverkkoon liitettävät palovaroittimet, langattomat palovaroittimet ja palovaroitinjärjestelmät (mm. kylmät ullakkotilat, päiväkodit, teollisuuden ja maatalouden tilat), järjestelmäpalovaroittimet ja paloilmaisimet, häkä- ja kaasuvaroittimet, paloilmoitinjärjestelmät, näytteenottojärjestelmät sekä vesivuotojärjestelmät. lue_lisaa

Icas palovaroittimet taloyhtiöt, ullakot, kellarit

Nordic paloturvatuotteetsikom älykkäät kodinohjausjärjestelmät  logo-selt474

logo-duramlämpölankaratkaisut signalinelta parkkihallit, kaivosteollisuus

Palovaroitin- ja paloilmoitinjärjestelmät

Palovaroitinjärjestelmät vaativiin maatalouden tuotanto- ja kotieläinrakennuksiin ovat olleet ohjelmassamme vuodesta 2001 alkaen. Vakuutusyhtiöt suosittelevat eläintilojen suojaukseen erityisesti näytteenottoon perustuvia järjestelmiä.

Nämä järjestelmät ovatkin pakollisia, vuodesta 2010 alkaen, Suomessa maaseudun kehitystuen piiriin kuuluvissa, yli 1000 m2 kotieläinrakennuksissa.
Eräät vakuutusyhtiöt, myöntävät vakuutusmaksuihin alennuksia, mikäli maatilan tuotantorakennuksissa käytetään em. näytteenottoon perustuvia järjestelmiä. lue_lisaa

      

Sähkötuotteet, valaisimet ja valonsäätimet

Asiakaslähtöisenä tukkukauppana meillä on edustuksena korkealuokkaiset Eurooppalaiset Cofem, Icas, Sikom, Signaline, CTM, Nordic ja Wagner tuotteet, jotka kattavat näytteenottojärjestelmät, lämpöilmaisukaapelit, paloilmoitinjärjestelmät, palovaroittimet ja palovaroitinjärjestelmät, häkä- ja kaasuvaroittimet, apulaitteet, paristot ja akut, sähkätuotteet, valonsäätimet ja himmentimet, termostaatit, sulanapitojärjestelmät ja liesivahdit. Tuotteemme lisäävät turvallisuutta, helpottavat arkea sekä luovat parempaa huomista.
lue_lisaa

Pyydä lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme:

    Vastaa vielä kysymykseen numerolla: