Takaisin ylös

Sivujen käyttöohjeet

Pikahaku
Tuotteiden selaaminen
Tuotetietokansio
Tuotelistauksessa näytettävien sarakkeiden valitseminen
Tarkennettu haku
Sähkönimikkeistöhaku
Itsepalvelu

Pikahaku

Pikahakuun voit kirjoittaa hakusanakenttään haluamiasi hakusanoja välilyönnillä erotettuna. Saat tulokseksi sellaiset tuotteet, joista kaikki antamasi hakusanat löytyvät.

Pikahaku etsii tietoa lähes kaikista tuotekortin tietokentistä.

Voit myös rajata hakua kirjoittamalla sähkönumeron alun sähkönumerokenttään. Esimerkiksi voit kirjoittaa hakusanakenttään "valkoinen ip44" ja sähkönumerokenttään "41", jolloin haku rajautuu vain 41-alkuisiin sähkönumeroihin.

Tuotteiden selaaminen

Valitse tuoteluettelosta tuoteryhmät, toimittajat tai tuotemerkkit.

Voit selata tuotteita suoraan sivun alalaidassa, tai suodattaa listaan tulevia tuotteita valitsemalla haluamasi yleisnimet ja toimittajat.

Oletuksena näkyvissä on ainoastaan ns. harmonisoidut yleisnimet. Klikkaamalla "Kaikki yleisnimet" -linkkiä, saat näkyviin kaikki kyseisessä ryhmässä käytössä olevat yleisnimet.

 

Tuotetietokansio

Tuotetietokansio on luotu tuotetietojen hallitsemista varten. Palvelun avulla voit tulostaa listauksia, luoda PDF-tiedostoja tai viedä tuotetietoja Tuotetietostandardi-exceliin.
 

Tuotteiden lisääminen kansioon

Voit lisätä tuotteita tuotetietokansioon pikahaun tuloksista tai suodattamalla haluamasi tuotelistauksen tuoteryhmien, toimittajien tai tuotemerkkien kautta. Voit viedä kaikki listaamasi tuotteet tuoterivien otsikoiden yläpuolella olevasta valinnasta.
Voit myös viedä yksittäin  -ikonilla tuotteita tuotetietokansioon ja -ikonilla poistaa tuotteita kansiosta.

Tuotetietokansiossa olevien tuotteiden määrän näet tuotelistauksen otsikon yläpuolella tai sivun oikeassa yläkulmassa olevasta harmaasta laatikosta.
 

Tuotteiden tallentaminen kansiosta omalle koneelle

Tuotetietokansioon pääset sivun oikeasta yläreunasta

Tuotetietokansiossa voit joko viedä tuotteiden tietoja Tuotetietostandardi-exceliin, tulostaa, tehdä pdf-tiedostoja tai tallentaa tuotelistauksen linkkiosoitteena, joka on voimassa 3 kk ajan.  Itsepalveluun kirjautuneena voit viedä yli 100 tuotteet tiedot exceliin (listaus lähetetään sähköpostiisi) tai viedä tuotteiden tiedot Omaan kansioon odottamaan jatkokäsittelyä.

Tuotelistauksessa näytettävien sarakkeiden valitseminen

Tuotelistauksissa näytettävien sarakkeiden tiedot on mahdollista muuttaa "Muokkaa näkymää" napilla tuotelistauksen yläpuolella. Avatutuvasta ikkunasta voit valita haluamasi sarakkeet. Valinnat tulevat voimaan heti ikkunan sulkemisen jälkeen.

 

Tarkennettu haku

Tarkennettu haku sisältää lisäkenttiä haun kohdentamista varten.

Kirjoita hakusanat haluamiisii kenttiin. Hakutulokset listautuvat alle.

 

Sähkönimikkeistöhaku

Tuotteita voi etsiä myös sähkönimikkeistön avulla. Sähkötieto ry:n julkaisema sähköisen talotekniikan S 2010 -sähkönimikkeistö luokittelee sähkötekniset järjestelmät suunnittelua ja dokumentointia varten.

 

Itsepalvelu

Sähkönumerot.fi-palvelussa on nyt mahdollista ylläpitää itse omia sähkönumeroita. Kirjautuneena käyttäjänä voit:

  • korjata/muokata tuotteiden perustietoja
  • luoda uusia sähkönumeroita
  • arkistoida tuotteita
  • lisätä tuotekuvaustekstin tuotteelle
  • lisätä tuotteelle kuvia, linkin tai dokumentin

Itsepalvelutunnukset voit pyytää osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .

Katso myös ohje itsepalvelun käytön aloittamiseen: Pikaohje itsepalvelukäyttäjille.