Takaisin ylös arrow_upward
Kansiossa ei ole tuotteita.

Releyksikkö CTR - Valonsäädin 1-10V,rele 16A,BT - Plejd

Sähkönumero
26 189 02
Yleisnimi ja tuotesarja
Tekninen nimi
Valonsäädin 1-10V,rele 16A,BT
Pitkä tuotenimi
Rasiarele/valonsäädin valaistuskuormien kytkemiseen. Voidaan käyttää myös sellaisten kolmannen tahon valmistamien tuotteiden ohjaukseen, joissa on 0–10V- tai 1–10V-sisääntulot, kuten LED- ja HF-liitäntälaite.
GTIN-koodi
7330018211130
ETIM-luokka
EC000025
Kuva 1/
Toimittajan tuotekoodi
CTR-01
Toimittajan tuotekoodi 2
Toimittaja / Tuotemerkki
Valonsäädintä 1-10 V käytetään relekatkaisuun tai sellaisten kolmannen osapuolen tuotteiden ohjaamiseen, joissa on 0-10 V:n tai 1-10 V:n tulo, kuten LED-käyttölaite tai HF-laite. Tuotetta ohjataan palautusjousipainikkeella tai muiden Plejd-tuotteiden kautta. Valonsäätimessä 1-10 V on relelähtö, joka ohjaa ei-himmennettävää kuormaa. Kokonaiskatkaisukyky on jopa 16 A. Ominaisuuksiin kuuluvat myös nollapistekytkentä/ylikuormitussuoja. Tuotteen avulla voit käyttää aikatoimintoja, kuten astro- ja viikkokelloa, ja luoda helposti tilannevalaistuksia, joita ohjataan joko sovelluksesta tai painikkeesta. Tuote asennetaan laiterasiaan painikkeen tai kannen alle tai asennuspidikkeillä seinään tai DIN-kiskoon.

Tekniset tiedot (ETIM)

Tuotteen koodit

Mittatiedot

Logistiikkatiedot

Muut tiedot

Tarvitset myös näitä tuotteita

(kansio on tyhjä Näytä Tuotekansio)
Näytä:
settings
-
Sähkönroarrow_drop_up Yleisnimi ja tuotesarjaarrow_drop_up Tekninen nimiarrow_drop_up Toim. tuotekoodiarrow_drop_up Toimittajaarrow_drop_up Tuotemerkkiarrow_drop_up