Takaisin ylös arrow_upward
Kansiossa ei ole tuotteita.

Sisustusvalaisin Aicci T1 - T1STW 900 9 2-6,5KKC GOFR W - Aicci

Sähkönumero
41 235 04
Yleisnimi ja tuotesarja
Tekninen nimi
T1STW 900 9 2-6,5KKC GOFR W
Pitkä tuotenimi
Aicci T1 S kokoinen TW-ledeillä ja Casambi-valonohjaimella varustettu lasikantinen valkoinen RAL9016 valaiseva sivupöytä, IP40
GTIN-koodi
ETIM-luokka
EC000302
Kuva 1/
Toimittajan tuotekoodi
at1-s-tw-white-v
Toimittajan tuotekoodi 2
Toimittaja / Tuotemerkki
Tuoteryhmä
Aicci T1 S on uniikki kotimainen designpöytä ja -valaisin, monikäyttöinen sivupöytä ja tunnelman luova valaisin oleskelu ja makuutiloihin. Aicci T1 sarjan valaisevat pöydät ovat monikäyttöisiä sohva- ja sivupöytiä, yksittäin, erilaisina ryhminä sekä sarjapöytien tapaan käytettäviä. Aicci T1 S on kooltaan viisiosaisen Aicci T1 -pöytäsarjan toiseksi pienin ja soveltuu käytettäväksi myös osana kaksi- ja kolmiosaista Aicci T1 sarjapöytää.

Valaisimena Aicci T1 -sarja soveltuu kohteisiin, joihin halutaan kaunista, miellyttävää ja säädettävissä olevaa valoa. Sisustuksessa valaisevat Aicci T1 -pöydät johdattavat tilaan ja luovat tunnelmaa, kokoavat ympärilleen ja toimivat katseen vangitsijoina. Makuuhuoneessa Aicci T1 S on yöpöytä, tunnelmallinen valaisin, sekä virkistävä heräämisvalo.

Patentilla suojatussa valaisevassa pöydässä huipputeknologia yhdistyy ajattomaan ja moderniin muotoiluun. Innovatiivisen elektroniikka-, optiikka- ja mekaniikkasuunnittelun ansiosta Aicci-pöydässä on laajasti valaiseva pöytätaso ja siro ulkomuoto. Miellyttävä valo on toteutettu jakamalla valo tasaisesti ja häikäisemättömästi koko pöytätason alalle valonjaolla 1/3 ylös ja 2/3 alas.

Valaisevan tason väri ja valaistavan tilan tunnelma on sävytettävissä pöytiin integroiduilla säädettävillä ledeillä ja Casambi-ohjaimella. Valon ohjaus iOs ja Android puhelimella, tabletilla ja kellolla manuaalisesti, ajastettuna, sekä automaattisesti Casambi-yhteensopivilla liike- ja päivänvalotunnistimilla, sekä seinäkatkaisimilla yksittäin ja ryhminä.

Pöytätaso on opaalia valoa heijastamatonta satiinipintaista 8 mm paksua turvalasia, jonka reunat ja kulmat ovat kauniisti pyöristetyt. Kehysrakenne ja jalkaosat alumiinia ja kulmaliitoskappaleet titaania. Aicci valmistaa Aicci T1 S -pöytää valkoisilla 2000-6500K ja värillisillä valonlähteillä. Pulverimaalatut metalliosat ovat saatavana valkoisena tai mustana. 

Valaisevien Aicci T1 -pöytien verkkoliitäntä vaivattomasti pistorasiaan painettavalla liitäntälaitteella. Kauniisti lattialle laskeutuva pehmeävaippainen liitäntäjohto on varustettu liittimellä mahdollistaen kestävän kehityksen mukaisesti toteutetun valaisevan pöydän huoltamisen, kuten valonlähteiden ja liitäntälaitteen helpon vaihdon.

Tuote on suunniteltu ja valmistettu Muuramessa, Keski-Suomessa. Aicci valmistaa vakiomallien lisäksi myös erikoiskokoisia ja rakenteisia valaisevia pöytiä, pöytätasoja ja projektikohtaisia ratkaisuja.

Tekniset tiedot (ETIM)

Tuotteen koodit

Mittatiedot

Logistiikkatiedot

Muut tiedot

Tarvitset myös näitä tuotteita

(kansio on tyhjä Näytä Tuotekansio)
Näytä:
settings
-
Sähkönroarrow_drop_up Yleisnimi ja tuotesarjaarrow_drop_up Tekninen nimiarrow_drop_up Toim. tuotekoodiarrow_drop_up Toimittajaarrow_drop_up Tuotemerkkiarrow_drop_up