Takaisin ylös arrow_upward
Kansiossa ei ole tuotteita.

Lähiverkkotesteri - VLS-8-30 Näkyvän valon lähde - Vesala Trading

Sähkönumero
67 093 06
Korvaa arkistoidun tuotteen
Yleisnimi ja tuotesarja
Tekninen nimi
VLS-8-30 Näkyvän valon lähde
Pitkä tuotenimi
VLS-8-30 on pienikokoinen ja kätevä punavalolaserlähetin. Laitteen avulla voidaan etsiä katkoksia ja huonoja liitoksia tai liian jyrkkiä taivutuskohtia. Laitteen lähetysteho 30 mW riittää tyypillisesti jopa 18 km etäisyyksille.
GTIN-koodi
6410067093060
ETIM-luokka
Kuva 1/
Toimittajan tuotekoodi
VLS-8-30
Toimittajan tuotekoodi 2
Toimittaja / Tuotemerkki
VLS-8-30 Kuitutesteri
VLS-8-30 on pienikokoinen ja kätevä punavalolaserlähetin. Laitteen avulla voidaan etsiä katkoksia ja huonoja liitoksia tai liian jyrkkiä taivutuskohtia. Lisäksi sen avulla optiset kuidut on helppo tunnistaa toisten joukosta esim. ODF-rimoilla.

VLS-8-30 sopii sekä yksimuoto- että monimuotokuiduille. Se voidaan liittää suoraan 2,5mm  kuituliittimiin laitteen yleisliittimellä. Liitin on varustettu suojahatulla.

Lisävarusteena saatavan FC/LC-VLS-adapterin avulla VLS-8-30 voidaan liittää helposti normaalien 2,5mm kytkentäkuitujen sijasta myös 1,25mm:n LC-kytkentäkuituun.

30mW tehoinen VLS-8-30 on VLS-8-sarjan tehokkain punavalolähde ja sen lasersäde kantaa jopa 18km. Valittavana on yhtäjaksoinen lähetys sekä 2Hz katkova lähetys. Laite toimii kahdella AAA-kokoisella paristolla.

VLS-8-30 vakiokokoonpano sisältää VLS-8-30 kuitutesterin 2,5mm yleisadapterilla, AAA-paristot, käyttöohjeen ja kantopussin.

Tuotteen koodit

Mittatiedot

Logistiikkatiedot

Muut tiedot

Tukkujen myyntiohjelmassa

Ahlsell
Onninen
SLO

Tarvitset myös näitä tuotteita

(kansio on tyhjä Näytä Tuotekansio)
Näytä:
settings
-
Sähkönroarrow_drop_up Yleisnimi ja tuotesarjaarrow_drop_up Tekninen nimiarrow_drop_up Toim. tuotekoodiarrow_drop_up Toimittajaarrow_drop_up Tuotemerkkiarrow_drop_up