Takaisin ylös arrow_upward
Kansiossa ei ole tuotteita.

Liesivahti - Sense Wi-Fi PCU6.1-F, 1x35A - Safera

Sähkönumero
71 279 14
Yleisnimi ja tuotesarja
Tekninen nimi
Sense Wi-Fi PCU6.1-F, 1x35A
Pitkä tuotenimi
Liesivahti Safera Sense Wi-Fi, etäseuranta- ja hälytysmahdollisuudella
GTIN-koodi
ETIM-luokka
EC002932
Kuva 1/
Toimittajan tuotekoodi
36010
Toimittajan tuotekoodi 2
Toimittaja / Tuotemerkki
Liesivahti on helpoin ja tehokkain tapa parantaa keittiön turvallisuutta. Se tunnistaa lieden vaaratilanteet automaattisesti, ja hälyttää ja katkaisee tarvittaessa liedestä sähköt ennen kuin liesipalo pääsee syttymään. Paristokäyttöinen anturi on helppo ja nopea asentaa. Kaikki Safera-liesivahdit täyttävät eurooppalaisen liesivahtistandardin EN 50615 vaatimukset.

Sense Wi-Fi on liesivahti, josta saat hälytykset myös etänä tekstiviestillä tai sähköpostiin. Etähälytyksiä varten asennuspaikassa tulee olla wlan-yhteys saatavissa. Laitteen tilaa voi seurata Saferan pilvipalvelussa, jossa hallitaan myös etähäytyksiä. Mobiiliapplikaation avulla varmistut laitteen oikeasta asennuksesta helposti. Se soveltuu asennettavaksi suurimpaan osaan keittiöistä, poislukien ainoastaan täysin avoimet keittiöt, joihin suosittelemme Safera Aurora -mallia.

Tekniset tiedot (ETIM)

Tuotteen koodit

Mittatiedot

Logistiikkatiedot

Muut tiedot

Tarvitset myös näitä tuotteita

(kansio on tyhjä Näytä Tuotekansio)
Näytä:
settings
-
Sähkönroarrow_drop_up Yleisnimi ja tuotesarjaarrow_drop_up Tekninen nimiarrow_drop_up Toim. tuotekoodiarrow_drop_up Toimittajaarrow_drop_up Tuotemerkkiarrow_drop_up