Vesikiertoiset - TVS Rakennuslämmittimet

Lämpö

Vesikiertoiset

Suuri ilmamäärä ja kuuteen suuntaan puhaltava ilmanjakosukka varmistaa tilojen tasaisen lämmityksen.

TF 15HW EBC - Vesikiertoiset

TF 15HW EBC - Vesikiertoiset

Tuotenro EB14650

Suorituskykyinen, energiatehokas lämmityspuhallin. Kestävä ja käytännöllinen kevyt rakenne, jauhemaalattua, korroosionkestävää, sinkittyä teräslevyä. Tuulettimen ja kotelon muotoilu maksimoi lämpimän ilman kulkeutumisen ja leviämisen. TF 15HW on varustettu tekstiili-ilmanjakelijalla, joka antaa 360 asteen ilman peiton ja pystyy pitämään lämpötilan noin 300 m²: n alueella. Helppokäyttöinen, modulaarinen rakenne tekee puhdistamisesta / huollosta helpon ja varmistaa helpon pääsyn sähkörasiaan. Varustettu ohjauskortilla ja näytöllä. Näyttö tarjoaa helpon hallinnan valikkojärjestelmän kautta, lämpötilan asettamiseksi, puhaltimen nopeuden, jne. Lisätietoja löytyy PDF-tiedostosta.

TF 15HW EBS - Vesikiertoiset

TF 15HW EBS - Vesikiertoiset

Tuotenro EB15127

Suorituskykyinen, energiatehokas lämmityspuhallin. Kestävä ja käytännöllinen kevyt rakenne, jauhemaalattua, korroosionkestävää, sinkittyä teräslevyä. Tuulettimen ja kotelon muotoilu maksimoi lämpimän ilman kulkeutumisen ja leviämisen. TF 15HW on varustettu tekstiili-ilmanjakelijalla, joka antaa 360 asteen ilman peiton ja pystyy pitämään lämpötilan noin 300 m²: n alueella. Helppokäyttöinen, modulaarinen rakenne tekee puhdistamisesta / huollosta helpon ja varmistaa helpon pääsyn sähkörasiaan. Lisätietoja löytyy PDF-tiedostosta.

TF 30HW EBC - Vesikiertoiset

TF 30HW EBC - Vesikiertoiset

Tuotenro EB14653

Suorituskykyinen, energiatehokas lämmityspuhallin. Kestävä ja käytännöllinen kevyt rakenne, jauhemaalattua, korroosionkestävää, sinkittyä teräslevyä. Tuulettimen ja kotelon muotoilu maksimoi lämpimän ilman kulkeutumisen ja leviämisen. TF 30HW on varustettu tekstiili-ilmanjakelijalla, joka antaa 360 asteen ilman peiton ja pystyy pitämään lämpötilan noin 600 m²: n alueella. Helppokäyttöinen, modulaarinen rakenne tekee puhdistamisesta / huollosta helpon ja varmistaa helpon pääsyn sähkörasiaan. Varustettu ohjauskortilla ja näytöllä. Näyttö tarjoaa helpon hallinnan valikkojärjestelmän kautta, lämpötilan asettamiseksi, puhaltimen nopeuden, jne. Lisätietoja löytyy PDF-tiedostosta.

TF 30HW EBS - Vesikiertoiset

TF 30HW EBS - Vesikiertoiset

Tuotenro EB15128

Suorituskykyinen, energiatehokas lämmityspuhallin. Kestävä ja käytännöllinen kevyt rakenne, jauhemaalattua, korroosionkestävää, sinkittyä teräslevyä. Tuulettimen ja kotelon muotoilu maksimoi lämpimän ilman kulkeutumisen ja leviämisen. TF 30HW on varustettu tekstiili-ilmanjakelijalla, joka antaa 360 asteen ilman peiton ja pystyy pitämään lämpötilan noin 600 m²: n alueella. Helppokäyttöinen, modulaarinen rakenne tekee puhdistamisesta / huollosta helpon ja varmistaa helpon pääsyn sähkörasiaan. Lisätietoja löytyy PDF-tiedostosta.

TF 50HW EBC - Vesikiertoiset

TF 50HW EBC - Vesikiertoiset

Tuotenro EB14654

Suorituskykyinen, energiatehokas lämmityspuhallin. Kestävä ja käytännöllinen kevyt rakenne, jauhemaalattua, korroosionkestävää, sinkittyä teräslevyä. Tuulettimen ja kotelon muotoilu maksimoi lämpimän ilman kulkeutumisen ja leviämisen. TF 50HW on varustettu tekstiili-ilmanjakelijalla, joka antaa 360 asteen ilman peiton ja pystyy pitämään lämpötilan noin 1000 m²: n alueella. Helppokäyttöinen, modulaarinen rakenne tekee puhdistamisesta / huollosta helpon ja varmistaa helpon pääsyn sähkörasiaan. Varustettu ohjauskortilla ja näytöllä. Näyttö tarjoaa helpon hallinnan valikkojärjestelmän kautta, lämpötilan asettamiseksi, puhaltimen nopeuden, jne. Lisätietoja löytyy PDF-tiedostosta.

TF 100HW EBC - Vesikiertoiset

TF 100HW EBC - Vesikiertoiset

Tuotenro EB14655

Suorituskykyinen, energiatehokas lämmityspuhallin. Kestävä ja käytännöllinen kevyt rakenne, jauhemaalattua, korroosionkestävää, sinkittyä teräslevyä. Tuulettimen ja kotelon muotoilu maksimoi lämpimän ilman kulkeutumisen ja leviämisen. TF 100HW on varustettu tekstiili-ilmanjakelijalla, joka antaa 360 asteen ilman peiton ja pystyy pitämään lämpötilan noin 2000 m²: n alueella. Helppokäyttöinen, modulaarinen rakenne tekee puhdistamisesta / huollosta helpon ja varmistaa helpon pääsyn sähkörasiaan. Varustettu ohjauskortilla ja näytöllä. Näyttö tarjoaa helpon hallinnan valikkojärjestelmän kautta, lämpötilan asettamiseksi, puhaltimen nopeuden, jne. Lisätietoja löytyy PDF-tiedostosta.

TF 250HWI - TF 250HWI

TF 250HWI - TF 250HWI

Tuotenro EB10780

Kone on tarkoitettu pelkästään lämpimälle vedelle. Se on varustettu portaattomasti säädettävällä puhaltimella ja vesipuolella on käytössä 3-tieventtiili. Tämä mahdollistaa lämpimän veden tehokkaamman ohjauksen. Uudella ratkaisulla olemme onnistuneet lyhentämään pituuden vain 2,38 metriin. TF 250HWI:n lyhyillä sivuilla on lisäksi aukot trukkihaarukoille, mikä helpottaa käsittelyä huoltojen yhteydessä. Koneen koon ja monipuolisuuden ansiosta sitä voidaan käyttää lähes missä tahansa. Siinä ei ole ulkonevia osia, jotka voivat vahingoittua. Kone pystyy tuottamaan jopa 260 kW:n lämmitystehon. TF 250HWI voidaan liittää olemassa oleviin ilmanvaihtojärjestelmiin tai käyttää vapaasti puhaltavana laitteena. El-Björnin tuoteyhdistelmillä on nyt mahdollista kattaa sekä isot että pienet rakennus- ja teollisuusprojektit.

TF 250HWI DUO - Kiertovesilämmitin isojen tilojen lämmitykseen esim. tapahtumissa ja teollisuustiloissa

TF 250HWI DUO - Kiertovesilämmitin isojen tilojen lämmitykseen esim. tapahtumissa ja teollisuustiloissa

Tuotenro F23411

El-Björnin TVS-lämminvesijärjestelmää täydentävä TF 250HWI soveltuu isojen tilojen lämmitykseen ja jäähdytykseen esim. tapahtumissa ja teollisuudessa. Koneen koon ja monipuolisuuden ansiosta sitä voidaan käyttää lähes missä tahansa. Siinä ei ole ulkonevia osia, jotka voivat vahingoittua. Kone pystyy tuottamaan sekä 260 kW:n lämmitystehon että helpolla patterin vaihdolla jopa 160 kW:n jäähdytystehon. TF 250HWI voidaan liittää olemassa oleviin ilmanvaihtojärjestelmiin tai käyttää vapaasti puhaltavana laitteena.