Evesta R

Evesta R

Alennushinta€125,00
Lukumäärä:

Evesta R -älytermostaatti tuo ripauksen viisautta talon lämmitykseen. Voit yhdistää älytermostaatin WiFi-verkkoon ja ohjata sitä helposti mobiilisovelluksella. Voit hallita kodin tai mökin lämpötilaa mistä ja milloin tahansa.

Helppokäyttöinen sovellus mahdollistaa lämmityksen optimoinnin pörssisähkön hintaa seuraten. Voit keskittää lämmityksen sähkön halvoille tunneille, välttäen ylimääräisiä kustannuksia. Voit myös ajastaa lämmityksen päälle ja pois tiettyyn kellonaikaan. Enää ei tarvitse huolehtia lämpötilan säätämisestä manuaalisesti, koska termostaatti hoitaa kaiken puolestasi!

Evesta R -älytermostaatti on turvallinen valinta kotiisi. Toisin kuin muissa Evesta-termostaateissa, tässä mallissa ei ole lainkaan painikkeita. Lämpötilan säätäminen onnistuu siis vain sovelluksesta käsin. Tämä ominaisuus voi olla hyödyksi lasten, vieraiden tai vuokralaisten kannalta. 

Älytermostaatti on helppo asentaa ja käyttää. Sen moderni muotoilu sulautuu huomaamattomasti kotisi sisustukseen. Evesta R -älytermostaatin avulla voit olla varma, että kodissasi on aina miellyttävä lämpötila, joka sopii tarpeisiisi.

tiedostot