Housegard Mantle sammutuspeite, 120x120 cm, Design Edition, valkoinen

Teollinen muotoilija Lars Wettre on luonut täydellisen sekoituksen nykyaikaa ja ajatonta eleganssia Mantle-suojapeitolla. Sammutuspeite, joka sulautuu kotiin ja on helposti saatavilla tulipalon sattuessa. Mantle on kansainvälisen muotoilupalkinnon Red Dot Award 2023 voittaja!

  • Sammutuspeitteessä on silikonipinnoite, joka tekee peitosta erittäin kestävän uudelleensyttymistä vastaan ja se tukahduttaa pienet tulipalot nopeasti sekä tehokkaasti. Samutuspeite kestää korkeita lämpötiloja, jopa 500 °C. Puhdas sammutus ilman puhdistustarvetta.
  • Tuote toimitetaan ylellisessä pakkauksessa, josta ulkokuori voidaan irrottaa ja sen alta löytyy erillinen lahjarasia. Mukana on punaiset tarrat, joissa on käyttöjätiedot kaikilla pohjoismaisilla kielillä.
  • Tuotteella on 5 vuoden takuu.
  • EN-hyväksytty sammutuspeite
SKU
602050

Housegard Mantle

– suunniteltu pitämään sinut turvassa, turvallisuus ja tyyli kulkevat käsi kädessä Mantle-sammutuspeiton kanssa. Tämä sammutuspeite on suunniteltu suojaamaan sinua ja kotiasi tulelta. Sen tyylikäs ulkonäkö tarkoittaa, että se sulautuu mihin tahansa huoneeseen ja voidaan asentaa seinälle sen sijaan, että se olisi piilotettu kaappiin. Peitoa ympäröivä tyylikäs metallikuori yhdistää muotoilun ja toimivuuden ja suojaa peittoa lialta ja on helppo pitää puhtaana. Ruostumattomasta teräksestä valmistetussa seinätelineessä on pallonivel, jonka avulla sammutuspeittoa voidaan kallistaa mihin tahansa suuntaan, jolloin se on käyttövalmis hetkessä.

Silikonipinnoite tekee sammutuspeitosta erityisen tulenkestävän ja kestää korkeita lämpötiloja, jopa 500 °C. Sammutuspeite on hyväksytty standardin EN 1869:2019 mukaisesti. Tarrat, joissa on käyttöohjeet englanniksi, ruotsiksi, norjaksi, tanskaksi ja suomeksi, sisältyvät pakkaukseen. Sammutuspeite - tärkeä lisä kodin muuhun palosuojaukseen. Sammutuspeitolla voit sammuttaa pienemmät tulipalot ennen kuin ne aiheuttavat suuria vahinkoja kotiin.

Käsisammutinta suositellaan jokaiseen kotiinlisävarusteeksi Muista ripustaa sammutuspeite seinälle niin, että se istuu tukevasti.

Hyvä sijainti voi olla esimerkiksi keittiössä lieden lähellä.

Käyttöalue: Asuinkiinteistöt

Lisätietoa
Snro 6411786
Tullinimike 7019900085
Myyntiyksikkö 1-P
Alkuperämaa Kina
Brändi Housegard
Yksikkö ST 1-P EXKRT
Määrän muuntokerroin 1 1 18
Bruttopaino 1.22 1.1 22
Nettopaino 0.97 0.97  
Bruttotilavuus     0.044
Nettotilavuus      
Pituus 35 46 670
Korkeus 160 206 180
Leveys 145 156 365
EAN-koodi   7320896020504  

Tuotekuvat zip-arkistona

Ota yhteyttä
Asiakaspalvelu
Löydä myyntiedustajasi

Kirjaudu sisään nähdäksesi myyntiedustajasi.

Jos et ole vielä asiakas, voit hakea asiakastiliä klikkaamalla tätä.

Rekisteröidy asiakkaaksi

Klikkaa tätä tullaksesi asiakkaaksi