HT Hi Tech Polymers Oy

HT Hi Tech Polymers Oy toimii Sastamalassa Pirkanmaalla. Olemme  teknisten muovituotteiden valmistaja, pääpaino kuitenkin kumimaisten TPE-SEBS tuotteiden valmistuksessa. Lisäksi leikkaamme pehmeitä äänieristys- ja tiivistysmateriaaleja omaan ja asiakkaiden tarpeisiin. Leikkaaminen tapahtuu meistikoneilla, joten emme käytä vettä. Näin varmistetaan, ettei huokoisiin rakenteisiin jää kosteutta.

Normaali TPE raaka-aineiden lisäksi pyrimme myös osaltamme käyttämään myös kierrätettyä raaka-ainetta, jos se on mahdollista. Näin ollen pyrimme säästämään luontoa omalta kohdaltamme. Tietyt asiakkaat ja valtiot antavat suurta arvoa kierrätykselle esimerkiksi Saksa.

Tuotantotilaa meillä on noin 2500 m2 sekä ruiskupuristimia noin 30 kpl:tta eri kokoluokissa. Pehmeiden tiivisteiden valmistuksessa käytämme meistileikkuukoneita. 

Normaalien mustien, harmaiden ja valkoisten tuotteiden lisäksi pystymme tarjoamaan TPE-tuotteita eri sävyisinä tarpeisiisi.

Kotimaisten asiakkaiden lisäksi meillä on noin 30 eri vientimaata.

Pyrimme kiertämään messuja niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Kaikki TPE- tuotteemme ovat  direktiivin mukaisia, eli eivät sisällä kiellettyjä aineita. TPE-tuotteemme ovat myös halogeenivapaita.

Terveisin Hallituksen Puheenjohtaja Aulis Kulmala