Valaistus­ratkaisut, joilla on luonnetta

Valaistusratkaisulla on ratkaiseva merkitys, olipa kyseessä sitten tunnelmallinen hotellin aula tai urheilukenttä rangaistuspotkun aikana. Toimitamme kokonaisratkaisuja, jotka koostuvat laadukkaista valaisimista älykästä ohjausta unohtamatta.

Tuotteemme

Mitä etsit tänään?

Miksi valita Exaktor

Kokonais­ratkaisu

Valaistusratkaisulla on ratkaiseva merkitys, olipa kyseessä sitten tunnelmallinen hotellin aula tai urheilukenttä rangaistuspotkun aikana. Toimitamme kokonaisratkaisuja, jotka koostuvat laadukkaista valaisimista älykästä ohjausta unohtamatta.

Muokkaamme valaisimiamme tarpeittesi mukaan

Ruotsin Värnamossa sijaitsevassa tehtaassamme valaisinten räätälöinti on helppoa. Muutokset voidaan toteuttaa jopa yksittäiskappaleeseen. Voimme esimerkiksi maalata valaisimen tiettyyn RAL-väriin tai liittää siihen haluamasi pituisen liitosjohdon pikaliittimineen. Voit myös vaikuttaa valaisimessa käytettävien ledien väriominaisuuksiin ja valaisimen ohjaustapaan.

Lue lisää
1 Kytkentä

Voimme varustaa valaisimen liitosjohdolla ja pikaliittimellä (EnstoNet tai Wieland).

2 Valovirta tai värilämpötila

Valaisimen valovirta ja värilämpötila on valittavissa tarpeesi mukaan.

3 Pintakäsittely

Valaisin voidaan maalata useisiin eri RAL-väreihin.

4 Ohjaus

Voit vaikuttaa valaisimen ohjaustapaan. Vaihtoehtoina mm. DALI, 1-10V, ActiveAhead tai langaton Bluetooth-pohjainen Casambi tai BTDA-ohjaus.

Tunnistat räätälöitävissä olevat tuotteet tästä symbolista:

Räätälöitävä tuote
Asiakaslupauksemme

Valoa tarpeisiisi

Emme ole pelkkä valaisintoimittaja. Haluamme varmistaa, että löydät juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Valmistettu Ruotsissa

Valmistamme, kehitämme ja myymme valaistusratkaisuja mm. teollisuuteen, toimistoihin, kouluihin ja myymälöihin. Meillä on yli 80 vuoden kokemus valaisinratkaisujen toteuttamisesta julkisissa tiloissa.

Asiantuntemus

Tekninen asiantuntemuksemme on laaja-alaista. Olipa kyse hyvinvointia edistävän valaistuksen tai ympäristövaikutukset minimoivan, älykkään ohjausjärjestelmän suunnittelusta, me opastamme sinua. Autamme sinua löytämään valaistusratkaisun, joka tukee liiketoimintaasi ja palvelee tilaa käyttäviä ihmisiä.

Kohti valoisampaa tulevaisuutta

Suhtaudumme ympäristöön vakavasti. Emme ainoastaan tarjoa ratkaisuja, jotka voivat säästää jopa 90 % energiaa, vaan muutamme myös vanhaa uudeksi. Energiansäästölaskelma auttavat sinua matkallasi kohti vihreämpää tulevaisuutta.

Oma dokumenttikokoelmasi

Dokumentti