Takaisin ylös arrow_upward
Kansiossa ei ole tuotteita.

Otsa-/kypärävalaisintarvike - FrontClick Helmet Mount Set - Lupine

Sähkönumero
87 723 00
Yleisnimi ja tuotesarja
Tekninen nimi
FrontClick Helmet Mount Set
Pitkä tuotenimi
Pikakiinn. valopäälle kypärään
GTIN-koodi
4260262599643
ETIM-luokka
EC002839
Kuva 1/
Toimittajan tuotekoodi
i1082
Toimittajan tuotekoodi 2
Toimittaja / Tuotemerkki
Kiinnikepakkaus Lupine Neo, Piko, Blika ja Alpha valaisimien valaisinosan kiinnittämiseksi kypärän etuosaan FrontClick pikakiinnikkeellä ilman otsapantaa. Kiinnikelevy kiinnitetään kypärään toimitukseen sisältyvällä kaksipuoleisella teipillä. Suositeltava valinta kaikenlaisiin työkypäriin ja sporttikypäriin. Valaisin on helppo ja nopea napsauttaa kiinni kiinnikkeeseen ja siitä irti. 
 
Mahdollistaa myös valaisimen sijoittamisen niin ylös että kypärään liitetyn visiirin liikuttaminen onnistuu samanaikaisesti valaisimen ollessa käytössä, ja painopiste kypärässä on ihanteellinen. Kiinnike säilyttää valaisimen valaisukulman säätömahdollisuuden. 
 
Pakkaus sisältää: FrontClick pikakiinnityslevy, 2 x kypärään liimattava tarranauhapala kaksipuoleisella teipillä (toinen paloista varalle myöhempää tarvetta varten), puhdistuspyyhe liimaamisen valmisteluun. Teipin akryyliliima ei vahingoita kypärien muovia. 
 
FrontClick pikakiinnikelevyn mitat: 42 mm x 39 mm x 6 mm 
Teippipalan mitat: 40 mm x 37 mm 
Kokonaispaino 6 g. 
 
Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 2 vuotta. 
 
FrontClick levyyn voidaan kiinnittää esim. 
i1017: Neo-Piko FrontClick Mount. HUOM! Neo valaisimiin tulee aina hankkia erikseen tämä FrontClick kiinnikevarsi, jotta valaisin voidaan liittää kypärälevyyn. Piko-valaisimissa tämä on vakiovarusteena. 
i1018: Blika FrontClick Mount. Blika-valaisimissa tämä on vakiovarusteena. 
i491: Alpha Helmet Holder Arm kiinnitysvarsi 
 
Lupine FrontClick Helmet Mount i1082 on suositeltava valinta Petzl Vertex ja Strato työkypäriin esim. Petzl Vizir (tuotekoodit A015AA00 ja A15A) kanssa käytettäväksi silloin kun halutaan samaan aikaan nostaa visiiriä ylös ja alas ja käyttää kypärävalaisinta.

Tuotteen koodit

Mittatiedot

Logistiikkatiedot

Muut tiedot

Tukkujen myyntiohjelmassa

Onninen
Rexel
SLO

Tarvitset myös näitä tuotteita

(kansio on tyhjä Näytä Tuotekansio)
Näytä:
settings
-
Sähkönroarrow_drop_up Yleisnimi ja tuotesarjaarrow_drop_up Tekninen nimiarrow_drop_up Toim. tuotekoodiarrow_drop_up Toimittajaarrow_drop_up Tuotemerkkiarrow_drop_up