Takaisin ylös

Tuotetietostandardi

STK Tuotetietostandardi 2012.xls (ent. Talotekniikkastandardi) on tuoteavauspohja, jolla tuotteiden avaus sekä muutostiedot toimitetaan sekä Sähkönumerot.fi-palveluun että tukkuihin. Voit ladata sen omalle koneellesi tämän sivun oikeassa reunassa olevasta Tiedostot-laatikosta.

Tuoteavauspohjassa on merkitty värikoodien avulla mitkä tiedoista ovat vähimmäistietoja kun haetaan sähkönumeroa tuotteelle (tummankeltaiset sarakeotsikot) ja mitä tietojä pitää vähintään olla edellisten lisäksi kun tuote avataan tukkuihin (vaaleankeltaiset sarakeotsikot).

Tuotetietostandardi vähentää valmistajien ja maahantuojien sekä tukkujen tuotevastaavien työmäärää. Useiden erilaisten avauspohjien täyttäminen eri tukuille hidastaa tuotteiden avaamista ja aiheuttaa virheitä tuotetiedoissa. Virheelliset tuotetiedot vastaavasti aiheuttavat tukuille ja tukkujen asiakkaille ongelmia, jotka vähentävät toimitusketjun tehokkuutta.

 Tuotetietostandardi 2012

Tuotetietostandardi 2012 ohjeet ja tekninen kuvaus

 

Tuoterakenteen ilmoittaminen

Tuoterakenteen voi ilmoittaa erillisellä STK Tuotetietostandardi -tuoterakenteen ilmoittaminen -avauspohjalla.Tämänkin tiedoston löydät sivun oikeassa reunassa olevasta Tiedostot-laatikosta.