Takaisin ylös arrow_upward
Kansiossa ei ole tuotteita.

Tuotekortti

Sähköteknisten tuotteiden tuotetiedot julkaistaan Sähkönumerot.fi-palvelussa tuotekorteilla, jotka ovat vapaasti kenen tahansa selattavissa osoitteessa www.sähkönumerot.fi.

STK toimittaa tuotteiden perustiedot yhteistyökumppaneidensa kautta sähköurakoitsijoiden toiminnanohjaus-, materiaalinhallinnan- ja taloushallinnon järjestelmiin sekä sähkösuunnittelujärjestelmiin. Tuotekortit on liitetty linkitysten kautta myös sähkötukkuliikkeiden sähköisiin tuotekatalogeihin sekä yhteistyökumppaneina toimivien sähköurakoitsijoiden ja suunnittelijoiden tietojärjestelmiin.

Mitä hyötyä on Sähkönumerot.fi- tuotekortista?

  • Tuotetiedot ovat heti nähtävillä sähkönumerot.fi-palvelussa.
  • Tuotetiedot siirtyvät myös sähköurakoitsijoiden ja -suunnittelijoiden järjestelmiin.
  • Suorien linkkien avulla tukkumyyjät, urakoitsijat ja suunnitelijat pääsevät helposti yrityksen omille tuotesivuille.
  • Tuotekuvat välittyvät edelleen tukuille.
  • Tuotteen tiedoista voi tehdä PDF-tiedoston, jonka voi liittää tarjouksiin tai sähkö- suunnitelmiin.
  • Sähkönumerot.fi-tuotekortit nousevat korkealle Google-hauissa ja linkitys Sähkönumerot.fi -tuotekorteilta yrityksen sivulle nostaa yrityksen oman sivuston näkyvyyttä Googlessa.

Tuotekortti pitää sisällään:

Tunnistetiedot - sähkönumero, toimittajan tuotekoodi, GTIN-koodi ja tuotenimet

Tuotekortin tunnistetieto-osassa esitetään tuotteen nimitiedot, kuten Yleisnimi, Tekninen nimi, Pitkä tuotenimi ja tuotesarja sekä tuotteen koodit, kuten sähkönumero, toimittajan tuotekoodi ja GTIN-koodi sekä ETIM-luokka.

Tuotekuvaus

Tuotekuvaus on vapaamuotoinen markkinoinnillinen teksti, joka liittyy esimerkiksi kaikkiin saman tuotesarjan tuotteisiin. Se on oleellinen osa tuotetietoja ja tukut hyödyntävätkin sitä omissa mark- kinointiaineistoissaan.

Tekniset tiedot ETIMin mukaan

Tuotteen tekniset tiedot ilmoitetaan kansainvälisen ETIM-standardin mukaisesti. ETIM määrittelee mitä ominaisuuksia ja millä tavoin tuotteesta tulee ilmoittaa.

Tuotteen muut koodit, Mittatiedot, Logistiikkatiedot ja Muut tiedot

Tuotekortilta on myös muut tuotteeseen liittyvät koodit, kuten UNSPSC ja Sähkönimikkeistökoodit. Lisäksi tiedoista näkee tuotteen mittatiedot sekä logistiikkatietoja, kuten pakkauskoot ja lisäksi myös muita tietoja, kuten tuotteen julkaisupäivämäärän ja tuotteen nimien käännöstietoja.

Tarvitset myös näitä tuotteita

Tuotekortin alle muodostuu lista niistä tuotteista, jotka on merkitty tuotteen tietoihin sellaisiksi tuotteiksi, joita tarvitaan, että tuote on toimiva kokonaisuus.

Katso myös nämä tuotteet

Tuotekortin alle muodostuu lista kaikista sellaisista tuotteista, joilla on sama kuva, tiedosto tai tuo- tekuvaus kuin kyseisellä tuotteella, jolloin on helppo tarkastella ja löytää toimittajan vaihtoehtoisia tuotteita.

Kuvat

Tuotekuva on erittäin tärkeä tuotetieto, sillä se antaa yhdellä silmäyksellä paljon tietoa tuotteesta. Tuotekortille voi lisätä kymmenenkin kuvaa, joten tuotteesta voi esittää pääkuvan lisäksi myös esimerkiksi mittapiirroksen, valonjakokäyrän, käyttöpaikkakuvan tai energiamerkin.

Tukkujen myyntiohjelmassa –tieto

Tukkujen myyntiohjelmassa –tieto päivitetään kerran kuukaudessa tukkujen tuotetiedoista eli OVT-tiedoista tai tukuilta erikseen saadun tiedon perusteella. OVT-tiedot päivitetään seuraavilta tukuilta: Ahlsell, Lem-Kem, Rexel, EL-Parts, Finnparttia, Onninen, SLO ja Tampereen sähköpalvelu.

STUL-takuu

STUL-takuu on Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n luoma järjestelmä, jolla takuuajan riskit jaetaan oikeudenmukaisesti valmistajan ja maahantuojan sekä urakoitsijan välillä. Sovi STUL-takuusta suoraan STUL:n kanssa ja ilmoita sopimuksesta erikseen STK:lle. STUL-takuu -merkintä näytetään sen jälkeen tuotemerkki- ja/tai tuoteryhmäkohtaisesti Sähkönumerot.fi-tuotekorteilla niillä tuotteilla, joille takuu on annettu. STUL-takuu –tietoa ei välitetä Tuotetietostandardi-excelin avulla. Lisää tietoa osoitteessa: stul.fi/stul-takuu.

Linkit

Suorat linkit johdattavat nopeasti ja helposti lisätietoihin. Linkki voi johdattaa esimerkiksi suoraan toimittajan omalle tuotesivulle, asennusvideoon, käyttöohjeisiin tai toimittajan yhteystietoihin.

Liitetiedostot

Liitetiedostona voi olla esimerkiksi esite, mainos, tuoteluettelo, asennus- tai käyttöohje, 3D-kuva, valonjakokäyrä, mittapiirros, tuotesertifikaatti tai suoritustasoilmoitus.