Takaisin ylös arrow_upward
Kansiossa ei ole tuotteita.

Toiminnot tuotekortilla

Asetukset

Asetukset -toiminnolla hallinnoidaan kaikkia tuotekorteille linkitettyjä kuvia, linkkejä ja dokumentteja sekä tuotekuvausta. Käyttäjä voi

  • vaihtaa tuotteen kuvan/dokumentin/tuotekuvauksen, jolloin se vaihtuu myös kaikille niille tuotekorteille, joilla on sama tuotekuva/dokumentti/tuotekuvaus.
  • vaihtaa kuvan/dokumentin kuvakategoriaa
  • poistaa kuvan/dokumentin/tuotekuvauksen kokonaan tai poistaa sen linkitys tiettyyn tuotteeseen
  • lisätä tuotteita, joilla näkyy sama kuva, linkki, dokumentti tai tuotekuvaus.
Muokkaa tuotekortilla

Tuotekortin muokkaustilassa voi muokata kaikkia muita tuotteen tietoja paitsi ETIM-tietoja. Muokkaustilassa tehdyt muutokset kohdistuvat vain kyseiselle tuotekortille.Tehdyt muutokset pitää hyväksyä, muuten ne tallentuvat vain tuotteen muokkausversioon, mutta eivät näy muille käyttäjille. Jos et halua tallentaa muutoksia, käytä tuotekortin yläreunassa toimintoa: Poista tuotteen muokkausversio ja poistu tallentamatta muutoksia.

Vie omaan kansioon

Vie omaan kansioon -toiminnolla voi lisätä tuotteen joko olemassa olevaan kansioon tai luoda uuden kansion vapaasti nimetyllä nimellä. Käyttäjä voi siis esimerkiksi helposti tehdä kansion, johon on kerätty kaikki tuotteet, joille pitäisi lisätä kuva ja kansion voi nimetä kuvaavasti ”Lisää näille tuotekorteille kuva”. Kansio näkyy Omat kansiot -välilehdellä.

Määritä ETIM-luokka / Muokkaa ETIM-tietoja

Jos tuotteelle ei ole määritelty ETIM-luokkaa, tuotekortilla näkyvä toiminto on nimeltään Määritä ETIM-luokka. ETIM-luokan voi määrittää yksittäiselle tuotteelle myös tuotekortin muokkausnäkymässä. Jos tuotteella on jo ETIM-luokka, toiminnon nimi on Muokkaa ETIM-tietoja. Ohjeet ETIM-tietojen täydentämisestä löytyvät tämän ohjesivuston kohdasta: ETIM-tekniset tiedot.

Arkistoi tuote / Palauta tuote aktiiviseksi

Yksittäisen tuotteen voi arkistoida Arkistoi tuote -toiminnolla. Oletuksena tuote arkistoidaan heti, mutta tuotteelle voi myös antaa arkistointipäivän, jolloin järjestelmä arkistoi tuotteet vasta kyseisenä päivänä. Samassa näkymässä voi tuotteelle antaa myös korvaavan tuotteen sähkönumeron. Kun tuote arkistoidaan, toiminto muuttuu: Palauta tuote aktiiviseksi. Voit siis palauttaa esimerkiksi vahingossa arkistoidun tuotteen takaisin aktiiviseksi. Jos arkistoinnista on kulunut jo aikaa, omatoi- minen palauttaminen ei ole enää mahdollista, mutta aktivointia voi pyytää STK:n toimistosta.

Hae uusi sähkönumero

Tämä on pikalinkki uuden sähkönumeron avaamisnäkymään. Samaan näkymään pääsee Tuotetiedot-välilehdeltä Avaa uusi sähkönumero -toiminnolla.

Kopioi uuden pohjaksi

Joskus uuden sähkönumeron avaaminen käy helpoiten siten, että kopioi jo olemassa olevan tuotekortin tiedot uudeksi tuotekortiksi ja korjaa muutettavat tiedot ennen tuotekortin julkaisua.