Takaisin ylös arrow_upward
Kansiossa ei ole tuotteita.

 

Ohjelmistoyhteistyökumppanit


Sähkönumerot.fi-tuotetietoa hyödynnetään urakoitsijoiden, suunnittelijoiden ja tukkukauppojen käyttämissä ohjelmistoissa.

Katso missä ja miten: Powerpoint >> tai video >>

Useimpien ohjelmistojen tuotetiedoista on suora linkki tuotteen Sähkönumerot.fi-tuotekortille. Kysy tästä mahdollisuudesta ohjelmistotoimittajaltasi.


Admicomin kehittämä toiminnanohjausjärjestelmä Adminet on uuden  ohjelmistosukupolven kattava palvelukonsepti talotekniikka- ja rakennusalalle. 

 

BOS toimittaa tukuille ja urakoitsijoille hinnastokäsittelyjärjestelmät. BOS muotoilee hinnastoja toiminnanohjausjärjestelmiin ja jakelee ne asiakasryhmä- ja asiakaskohtaisesti. Lisätietoja https://www.bos.fi/#myynnille

 

 

     

Monipuolinen CADMATIC Electrical on erinomainen valinta sähkö- ja automaatioalan eri suunnittelu- ja dokumentointitarpeisiin: rakennussähköistys (BIM), teollisuussähkö- ja automaatio, keskusten layout-suunnittelu kuin myös jakeluverkkojen suunnittelu. CADMATIC Electrical on sähkösuunnittelujärjestelmien markkinajohtaja Suomessa.

 

Ecom on sähköalan yleisin taloushallinnon työkalu, jota käyttää yli 1200 sähköalan yritystä ympäri Suomea.

 

Future Group on erikoistunut Autodesk suunnitteluratkaisujen jakeluun, markkinointiin ja konsultointiin. Future Group Oy:n edustamia ratkaisuja hyödynnetään mm. arkkitehti-, rakennus-, rakenne-, yhdyskunta-, mekaniikka- ja sähkösuunnitteluun, paikkatiedon hallintaan, karttatuotantoon, visualisointiin, animaatioihin ja peliteollisuuteen.

 

Mercus Software kehittää Broker-ohjelmistoja rakennus-, talotekniikka- ja energia-alan kustannuslaskentaan, määrä- ja tarjouslaskentaan ja toiminnan operatiiviseen ohjaukseen. Broker-ohjelmistot ovat käytössä yli 200 yrityksessä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.

 

 

Pajadatan Xpaja-ohjelmisto tarjoaa sähkötoimialan yrityksille talous- ja materiaalihallintoon järkevän ja asiakaskohtaisesti harkitun ratkaisun.

 

Quanttosin JCAD SÄHKÖ – MÄÄRÄT on työkalu sähköurakoitsijalle sähköiseen määrälaskentaan ja JCAD SÄHKÖ - SUUNNITTELU sekä JCAD SÄHKÖ - SUUNNITTELU PLUS -suunnitteluohjelmat sähkösuunnitelmien laadintaan.

 

SoftOne

SoftOne:n SAUMA tarjoaa urakoitsijoille sovellukset ja palvelut yrityksen talous- ja materiaalihallintoon. SoftOne on toimialakohtaisten ohjelmistoratkaisujen, sekä tietotekniikan palveluidentuottamiseen erikoistunut yritys, joka toimii Suomen lisäksi Ruotsissa ja Norjassa.

 

Vertex Systems on maailmanlaajuisesti tunnettu ja arvostettu suunnittelun ja tiedonhallinnan ohjelmistoratkaisujen toimittaja teollisuudelle. VertexED on ohjelmisto sähkö- ja automaatiosuunnittelun ammattilaiselle vaativimpienkin sovellustensuunnitteluun ja tiedonhallintaan.

 

Visma Software on Visma Liinos6- ja Visma L7-ohjelmistoillaan sähköurakointitoimialan johtava toiminnanohjausjärjestelmien toimittaja.

 

 

Tukkuyhteistyökumppanit


Tukkuyhteistyökumppanin logo on näkyvissä Sähkönumerot.fi-tuotekortilla, jos tuote löytyy kyseisen tukun valikoimista. Tukkujen tuotekorteilta on linkki suoraan tuotteen Sähkönumerot.fi-tuotekortille.

 

Ahlsell on Pohjoismaiden johtava tekninen tukkukauppa. Yhtiöllä on toimintaa myös Baltiassa ja Venäjällä. Ahlsell tarjoaa ammattilaisille asennustuotteita, koneita ja työkaluja sekä palveluita tuotealueilla LVI, Koneet ja työkalut, Sähkö, Kylmä ja Tee-Se-Itse.

 

EL-Parts on yksityisessä omistuksessa oleva sähkötarviketukkuri, jonka toiminta on keskitetty yhtiön toimitiloihin Tuusulaan. EL-Parts on keskittynyt jakelemaan sähkötarvikkeita pääasiassa sähköurakoitsijoille Suomessa. Myynti tapahtuu pääasiassa sähköisten kanavien kautta.

 

 

Rexel Finland on Suomen johtavia sähkötukkuliikkeitä. Yritys myy ja markkinoi sähköasennustarvikkeita, valaisimia, kaapeleita, sähkö- ja televerkkotarvikkeita, teletuotteita, antenneja, teollisuuden komponentteja ja lämpötuotteita. Laajan tuoterepertuaarin lisäksi Rexel Finland tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia energiatehokkuutta tehostavia palveluratkaisuja.

 

Onninen harjoittaa sähkö-, lvi-, kylmä- ja teollisuustukkukauppaa Itämeren ympäristöalueen markkinoilla. Eri toimialoilla ja markkina-alueilla hyödynnetään yhteisiä logistisia ja tietojärjestelmiä sekä samantyyppisiä markkinointi- ja myyntikonsepteja. Onnisen asiakkaita ovat urakoitsijat, jälleenmyyjät, teollisuus sekä julkiset organisaatiot.

 

Sonepar Suomi Oy on Suomen suurin sähkö- ja teletarvikkeiden tukkuliike. Yhtiön asiakkaita ovat sähköurakoitsijat, sähkö-, tele- ja verkonrakennusyhtiöt, teollisuus sekä julkisyhteisöt. Yrityksellä on maan laajin sähkötarvikevalikoima ja toimipisteet kaikilla tärkeimmillä paikkakunnilla Suomessa sekä Virossa ja Latviassa. Yrityksen emoyhtiö on ranskalainen Sonepar, yksi maailman suurimpia yrityksiä sähkötukkualalla.

 

Urakointi- ja suunnitteluyhteistyökumppanit


Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n ja Neuvottelevat Sähkösuunnittelijat NSS Ry:n jäsenyritykset voivat rakentaa linkkejä Sähkönumerot.fi-tuotekorteille omilta sivuiltaan ja verkkokaupoistaan ja siten tarjota asiakkailleen helposti sähkötarvikkeista lisätietoja. Linkki voidaan rakentaa myös yrityksen sisäisessä käytössä olevaan tietojärjestelmään.

 

 

Sähköinfo Oy on Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n omistama koulutus- ja kustannusyhtiö, joka tuottaa koko sähköalaa hyödyttävää kirjallisuutta, koulutusta ja muita palveluja. Sähkönumerot.fi-tietokantaa hyödynnetään tarjouslaskennan pakettirekisterissä, joka on sähköurakoinnin tarjouslaskenta- ja massoitteluohjelmissa käytettävä tietokanta, johon on koottu sekä tarvikkeita että sähköalan työehtosopimuksen mukaista työtä.