Takaisin ylös arrow_upward
Kansiossa ei ole tuotteita.

Tuotekansion käyttö

Tuotekansio on monipuolinen apuväline tuotetietojen hallintaan. Käyttäjä voi viedä kansioon jopa 5000 tuotetta ja tallentaa tuotetietoja Tuotetietostandardiin tai pdf-tiedostoksi enintään 100 tuotteelta. Itsepalvelukäyttäjällä on käytössään myös muita tuotteiden ylläpitoa helpottavia toimintoja. Katso lisää osiosta Itsepalvelu.

Tuotetietojen lataaminen Tuotetietostandardiin

Vie tuotetietostandardi-exceliin -toiminnolla voi enintään 100 tuotekansiossa olevan tuotteen tiedot viedä Tuotetietostandardi-exceliin.

Tuotetietojen vienti PDF-tiedostoksi ja tulostus

Valitut tuotteet voi viedä tiedostoon käyttämällä Tallenna PDF-tiedostona -toimintoa. Tiedot on helppo tulostaan pdf-tiedostosta.

Tuotelistauksen tallennus

Tuotekansiossa listatut tuotteet tallentuvat linkkiosoitteeseen, jonka voi kopioida ja tallentaa itselleen muistiin käyttämällä Tallenna listaus linkkinä -toimintoa. Linkkiosoite on voimassa seuraavat 4 kuukautta sen viimeisestä käyttöpäivästä.

Tuotteiden tuonti Tuokansioon tuotekoodien avulla

Tuotekansioon voi tuoda tuotteita sähkönumeron, toimittajan tuotekoodin tai GTIN-koodin avulla. Valitsemalla toiminnon Toiminnot --> Tuo Kansioon ja toimi annettujen ohjeiden mukaan.

Tuotteiden lisääminen ja poistaminen Tuotekansiosta

Voit lisätä tuotteita tuotekansioon joko tuotekortilta tai listauksista. Tuotekansiossa voi myös poistaa halutut tuotteet Toiminnot -> Tyhjennä valitut -toiminnolla. Tuotekortilla näkyy Vie Tuotekansioon -toiminto oikean reunan toiminto-osiossa. Vastaavasti jo tuotekansiossa olevalla tuotteella näkyy tuotekortilla toiminto Poista Tuotekansiosta. Listauksissa tuoterivin lopussa on kansiokuvake, jonka avulla tuotteen voi lisätä tai poistaa tuotekansiosta.

Tuotekansioon voi siirtyä milloin vain klikkaamalla sivuston oikeassa yläkulmassa olevan Tuotekansio-osion tekstejä tai kuvaketta, jotka toimivat linkkeinä Tuotekansioon.