Takaisin ylös arrow_upward
Kansiossa ei ole tuotteita.

Tuotetietokansion itsepalvelutoiminnot

Tuotekansio on monipuolinen apuväline tuotetietojen hallintaan. Itsepalvelukäyttäjä voi viedä kansioon jopa 5000 tuotetta kun kirjautumattomalle käyttäjälle määrä on rajattu 100 tuotteeseen.

+ Lisätiedot

+Lisätiedot- toiminnolla voi helposti lisätä tuotekuvauksen, kuvan, linkin tai dokumentin kaikille Tuotetietokansiossa oleville tuotteille yhdellä kertaa. Jos tuotteella on jo kyseinen tieto, järjestelmä kysyy korvataanko vanha tieto vai ohitetaanko lisäys kyseisellä tuotteella.

+ ETIM-tiedot

ETIM-tietoja voi lisätä usealle tuotteelle samalla kertaa käyttämällä + ETIM-tiedot - toimintoa. Kaikki tuotetietokansiossa olevat tuotteet näytetään ETIM-tietojen muokkausnäkymässä.

Vie omaan kansioon

Tuotetietokansion tuotteet voi lisätä joko olemassa olevaan kansioon tai luoda uuden kansion vapaasti nimetyllä nimellä samalla tavalla kuin tuotekortilla voi lisätä yksittäisen tuotteen Omiin kansioihin. Kaikki kansiot näkyvät Omat kansiot -välilehdellä. Käyttäjä voi siis helposti tehdä kansion, johon on kerätty kaikki tuotteet, joille pitäisi esimerkiksi lisätä tuotekuvaus ja antaa kansiolle nimi: ”Lisää näille tuotteille tuotekuvaus”.

Vie ETIM-tiedot Exceliin

Tuotetietokansiossa olevien omien tuotteiden ETIM-tiedot voi viedä ETIM-exceliin.

Vie ETIM-tiedot BMEcat-tiedostoon

Tuotetietokansiossa olevien omien tuotteiden ETIMin tiedoista voi luoda BMEcat-tiedoston, jolla tiedot voi välittää tarvittaessa eteenpäin.