Takaisin ylösarrow_upward
Kansiossa ei ole tuotteita.

Ohjelmistoyhteistyökumppanit


Admicon Oy

Admicom Oy:n kehittämä toiminnanohjausjärjestelmä Adminet on uuden  ohjelmistosukupolven kattava palvelukonsepti talotekniikka- ja rakennusalalle.   

   

Ecom on sähköalan yleisin taloushallinnon työkalu, jota käyttää yli 1200 sähköalan yritystä ympäri Suomea. 

   
Cads

Kymdata Oy:n CADS Electric -suunnittelujärjestelmä on sähkösuunnittelu-järjestelmissä markkinajohtaja.

   
SoftOne SoftOne Oy:n SAUMA- ja XE-tuoteperhe tarjoaa urakoitsijoille sovellukset ja palvelut yrityksen talous- ja materiaalihallintoon. SoftOne on toimialakohtaisten ohjelmistoratkaisujen, sekä tietotekniikan palveluiden tuottamiseen erikoistunut yritys, joka toimii Suomen lisäksi Ruotsissa ja Norjassa.
   
Pajadata Oy:n Xpaja-ohjelmisto tarjoaa sähkötoimialan yrityksille talous- ja materiaalihallintoon järkevän ja asiakaskohtaisesti harkitun ratkaisun.
   
Jidea Quanttos Oy:n JCAD SÄHKÖ – MÄÄRÄT on työkalu sähköurakoitsijalle sähköiseen määrälaskentaan ja JCAD SÄHKÖ - SUUNNITTELU sekä JCAD SÄHKÖ - SUUNNITTELU PLUS -suunnitteluohjelmat sähkösuunnitelmien laadintaan.
   
Visma Visma Software Oyj Visma Liinos6- ja Visma L7-ohjelmistollaan on sähköurakointitoimialan johtava toiminnanohjausjärjestelmien toimittaja.
   
Future CAD Future Group Oy on erikoistunut Autodesk suunnitteluratkaisujen jakeluun, markkinointiin ja konsultointiin. Future Group Oy:n edustamia ratkaisuja hyödynnetään mm. arkkitehti-, rakennus-, rakenne-, yhdyskunta-, mekaniikka- ja sähkösuunnitteluun, paikkatiedon hallintaan, karttatuotantoon, visualisointiin, animaatioihin ja peliteollisuuteen.
   

Ohjelmistoyhteistyökumppaneiden tässä mainittujen ohjelmistojen tuotetiedoista on linkki tuotteen Sähkönumerot.fi-tuotekortille.

Jos tätä toiminnallisuutta ei vielä ole liitetty käyttöösi ohjelmistoon, ota yhteyttä ohjelmistotoimittajaasi.


Tukkuyhteistyökumppani


Ahlsell Ahlsell Internet kauppa
   
El-Parts El-Parts Oy:n verkkokauppa ja web-tuoteluettelo.
   
Rexel Finland Rexel Finland Oy:n verkkokauppa ja web-tuoteluettelo.
   
Onninen Onnshop verkkokauppa
   
SLO SLO Online verkkokauppa ja web-tuoteluettelo.
   
Tukkuyhteistyökumppanin logo on näkyvissä Sähkönumerot.fi-tuotekortilla, jos tuote löytyy kyseisen tukun valikoimista.
Tukkujen verkkokaupoista ja sähköisistä tuoteluetteloista pääsee suoraan kyseisen tuotteen Sähkönumerot.fi-tuotekortille.
 
 

Urakointi- ja suunnitteluyhteistyökumppanit

Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n ja Neuvottelevat Sähkösuunnittelijat NSS Ry:n jäsenyritykset voivat rakentaa linkkejä Sähkönumerot.fi-tuotekorteille omilta sivuiltaan
ja verkkokaupoistaan ja siten tarjota asiakkailleen helposti sähkötarvikkeista lisätietoja. Linkki voidaan rakentaa myös yrityksen sisäisessä käytössä olevaan tietojärjestelmään.
Lisätietoja linkityksestä Katri Huhtiselta kts. yhteystiedot.
 
 

Muut palvelujen tarjoajat

BOS BOS toimittaa sähkötukuille ja laitetoimittajille ohjelmistotuotteita ja palveluita hinnastojen käsittelyyn. Nyt BOS-palveluun saa yli 200 000 sähkölaitteen perustiedot valmiiksi ladattuna. Lisäksi BOS-palveluun sisältyvät tuote-, kuva- ja hintatietojen automaattinen ylläpito.